marți, decembrie 28, 2021
Acasă "Stiri de afara" O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și...

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și a încercat să-l convingă că are Alzheimer

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei timp de 20 de ani. Aceasta a încercat să ascundă furtul, convingându-l pe soț că are Alzheimer, scrie Insider.

Donna Marino a fost arestată și acuzată de furt.

Poliția a transmis că o femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei timp de aproximativ 20 de ani, iar ea a ascuns presupusa faptă, convingându-l că are boala Alzheimer.

Poliția din Connecticut spune că Donna Marino a furat banii sub formă de cecuri de pensie, și venituri din asigurări sociale și a depus banii în contul bancar al mamei sale.

Marino a fost arestată miercurea trecută de anchetatori. Ea a fost eliberată cu condiția de a se prezenta înapoi în instanță pe 29 noiembrie.

În martie 2019, Elena Marino, fiica soțului lui Marino, a raportat pentru prima dată la poliție presupusa fraudă când a găsit documente financiare întinse prin toată casa tatălui său pentru carduri de credit despre care nu știa nimic. Fiica a susținut că Marino a falsificat documente pentru a obține controlul asupra finanțelor tatălui ei.

Când poliția l-a abordat pe soțul lui Marino, el le-a spus că Marino controlează finanțele și că nu cunoștea presupusa fraudă. Ca să poată păstra tot ce are, aceasta încerca să-l convingă ca are Alzheimer.

Donna a explicat că atunci când soțul ei a vrut să intre în bancă pentru a face o tranzacție, ea i-a spus că, ultima dată când a intrat înăuntru a făcut o scenă din cauza bolii lui, Alzheimer. Astfel, acesta nu a mai intrat pentru a nu face o altă scenă asemănătoare.

Donna  a inventat acest scenariu pentru ca soțul ei să nu intre în bancă și să nu descopere soldul scăzut din conturile lor.

Donna Marino a spus poliției că a folosit banii pentru „a-și ajuta familia”, nu pentru „a merge la cumpărături sau în vacanțe”, potrivit declarației pe propria răspundere.

Elena Marino, fiica presupusei victime, a spus că soțul lui Marino și-a crezut soția, deoarece mama sa a fost diagnosticată cu Alzheimer.

Donna Marino și soțul ei s-au căsătorit în 2009, iar aceasta a cerut divorțul în ianuarie 2020, în urma presupusei fraude.

Articole asemanatoare

COVID-19: Italia va administra doza booster la 4 luni

Începând cu 10 ianuarie, Italia va începe să administreze doza booster a vaccinului anti-COVID-19 la patru luni după încheierea schemei de vaccinare...

VIDEO: Adevărul crunt despre toți românii – „Suntem săraci. De ce să fim și răi?”

Robi, polițistul din Las Fierbinți a ținut un monolog care a devenit viral în numai câteva ore. Ce înseamnă...

Revelion în parcul IOR din sectorul 3 al Capitalei: Carla’s Dreams, Puya și Manuel Riva vor urca pe scenă

Revelion în parcul IOR din sectorul 3 al Capitalei: Carla’s Dreams, Puya și Manuel Riva vor urca pe scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai vizualizate articole

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și a încercat să-l convingă că are Alzheimer

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei timp de 20 de ani. Aceasta a încercat să ascundă furtul, convingându-l pe...

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: „Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!”

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: "Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!". Așa se pare că se comportă un "director" în...

Bali și-a redeschis turismul, dar aproape nimeni nu o mai alege ca destinație

Destinațiile din întreaga lume s-au confruntat cu reduceri semnificative de turiști pe fondul pandemiei de coronavirus. Însă Bali, insula indoneziană mult iubită...

Cercetătorii japonezi creează un „vaccin” împotriva îmbătrânirii

Cum ar fi dacă ai putea trăi pentru totdeauna? Este o întrebare la care s-au gândit mult timp miliardarii din Silicon Valley,...

Comentarii recente