joi, ianuarie 20, 2022
Acasă Actualitate Primark intră pe piața din România

Primark intră pe piața din România

Primark intră pe piața din România. Este un retailer britanic de îmbrăcăminte cu prețuri foarte accesibile, scrie Profit.ro.

Compania a anunțat că va intra în România, prin deschiderea primului magazin, în București, localizat în centrul comercial ParkLake, spre sfârsitul acestui an. 

Noul magazin va marca intrarea Primark pe cea de-a patra piață central și est europeană, dupa  inaugurarea magazinelor sale din Slovenia, Polonia și Cehia, din ultimii ani.

După ce a devenit o prezență importantă pe străzile comerciale britanice, Primark se extinde în Europa și Statele Unite, după ce și-a triplat suprafețele de vânzare la circa 1,2 milioane de metri pătrați în ultimul deceniu.

Spre deosebire de majoritatea retailerilor de îmbrăcăminte, Primark se bazează în totalitate pe magazinele fizice.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Articole asemanatoare

Primark intră pe piața din România

Primark intră pe piața din România. Este un retailer britanic de îmbrăcăminte cu prețuri foarte accesibile, scrie Profit.ro. Compania...

București paralizat. Grevă STB

Transportul public este paralizat în București. Tramvaiele, troleibuzele și autobuzele nu circulă în Capitală din cauza unei greve STB.

Adrian Sârbu, pe cale să piardă Mediafax

Dan Şucu, patronul Mobexpert este creditorul principal al Mediafax Group, deținut de Adrian Sârbu, fondatorul ProTV și Aleph News, scrie Profit.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai vizualizate articole

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și a încercat să-l convingă că are Alzheimer

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei timp de 20 de ani. Aceasta a încercat să ascundă furtul, convingându-l pe...

Top 7 cele mai luxoase hoteluri din lume – 6 se află în Europa

După doi ani de pandemie, cu toții merităm un pic de lux în viața noastră, scrie Euronews.com. În ciuda...

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: „Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!”

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: "Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!". Așa se pare că se comportă un "director" în...

Bali și-a redeschis turismul, dar aproape nimeni nu o mai alege ca destinație

Destinațiile din întreaga lume s-au confruntat cu reduceri semnificative de turiști pe fondul pandemiei de coronavirus. Însă Bali, insula indoneziană mult iubită...

Comentarii recente