marți, ianuarie 25, 2022
Acasă Actualitate VIDEO: Avem selecționer - Edi Iordănescu a semnat cu Naționala României

VIDEO: Avem selecționer – Edi Iordănescu a semnat cu Naționala României

Avem selecționer! Edi Iordănescu a semnat cu Naționala de fotbal României, a afirmat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Ce spune noul selecționer al Naționalei de fotbal a României, Edi Iordănescu

„Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din Federație pentru încredere. Am simțit încredere în toate discuțiile purtate. Vreau să direcționez mulțumiri și pentru Mirel și staff-ul lui, dar și pentru Cosmin Contra și staff-ul lui. Au lăsat în urmă lucruri foarte bune. Munca lor a fost una bună, cunoscându-i pe amândoi. Am construit un mediu bun pentru performanță. Au promovat jucători tineri și foarte tineri. Mă încearcă un sentiment profund de bucurie, de entuziasm. Când reprezinți România, înseamnă o responsabilitate foarte mare. Am încredere că putem, toți, împreună, să construim o echipă care să ne facă mândri. Când au apărut aceste discuții, am pus totul pe planul secund!”

Acesta a fost întrebat despre cum a văzut faptul că nu a fost prima opțiune pentru postul de selecționer, scrie GSP.RO.

„Am spus că orice antrenor, când e apelat, să fie prima variantă. În trecut, asta s-a întâmplat. La echipa naținonală am demonstrat că atunci când e vorba despre asta, am capacitate să pun în plan secund orice orgoliu, orice ambiție principală. Latura financiară aproape că nu a contat. Spun aproape, pentru că e importantă pentru orice antrenor.

Concentrarea mea a fost pentru discuțiile cu domnul președinte, cu domnul Stoichiță. Consider că sunt antrenori în momentul de față care au mulți ani înaintea mea, cu multe performanțe. Dar, când vine vorba despre valul tânăr, sunt unul dintre reprezentanții ei. Am parcurs etape firești, de la Liga 3, Liga 2, Liga 1, o experiență în străinătate”.

Mai multe voci, printre care și Cornel Dinu, au spus că numirea lui Edi Iordănescu este una politică. Selecționerul a oferit un răspuns. 

„Am fost susținut de americani (râde). E bine că ați deschis subiectul. De când sunt activ în fotbal, de mai bine de 12 ani, am fost implicat în mai multe proiecte. Am antrenat în mod constant. Puterea politică a fost schimbată de mai bine de 20 de ani în perioada asta. Nu cred că cineva a făcut o pasiune pentru mine. 

Cine spune asta îmi aduce un afront important, pentru munca mea, pentru sacrificiile făcute. O să constatați că toate echipele pe care le-am preluat au mers în sus. Niciodată nu am lăsat-o mai jos. Cred că cine susține acest lucru este lipsit de o logică elementară sau e rău intenționat. În fotbal nu poți să păcălești.

Va prima rezultatul! Nu știu dacă vă dezamăgesc, dar așa va fi. În timp vom putea construi și un joc care să placă. Dar îmi doresc ca atunci când suporterii pleacă de la stadion, să fie împăcați cu gândul că jucătorii au dat totul.”

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Articole asemanatoare

VIDEO: Avem selecționer – Edi Iordănescu a semnat cu Naționala României

Avem selecționer! Edi Iordănescu a semnat cu Naționala de fotbal României, a afirmat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Țara care autorizează cultivarea plantelor de canabis în gospodării

Thailanda va autoriza cultivarea plantelor de canabis în gospodării, eliminând astfel canabisul de pe lista de droguri. Thailanda a...

Admitere școli de poliție – Ce se schimbă și de ce

Se schimbă admiterea în școlile de poliție - Până la urmă, se pare că gafele și scandalurile din ultimul timp din Poliție...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai vizualizate articole

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și a încercat să-l convingă că are Alzheimer

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei timp de 20 de ani. Aceasta a încercat să ascundă furtul, convingându-l pe...

Top 7 cele mai luxoase hoteluri din lume – 6 se află în Europa

După doi ani de pandemie, cu toții merităm un pic de lux în viața noastră, scrie Euronews.com. În ciuda...

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: „Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!”

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: "Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!". Așa se pare că se comportă un "director" în...

Bali și-a redeschis turismul, dar aproape nimeni nu o mai alege ca destinație

Destinațiile din întreaga lume s-au confruntat cu reduceri semnificative de turiști pe fondul pandemiei de coronavirus. Însă Bali, insula indoneziană mult iubită...

Comentarii recente