vineri, februarie 18, 2022
Acasă "Stiri de afara" Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie – A vândut...

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie – A vândut în secret proprietatea și vinăria de 164 de milioane de dolari unui oligarh rus

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta sa soție, Angelina Jolie, pentru că ar fi vândut în secret proprietatea și vinăria franceză a cuplului în valoare de 116 milioane de lire sterlinie (164 milioane euro) unui oligarh rus, scrie The Sun.

Actrița a dorit să divorțeze încă din 2016 și de atunci cei doi au fost blocați într-o luptă juridică aprinsă.

TMZ a raportat că Brad o dă în judecată pe Angelina în speranța că va anula vânzarea.

Potrivit documentelor legale obținute de outlet, cei doi au cumpărat Chateau Miraval din Correns, Franța, în 2008, în timp ce erau încă căsătoriți.

Actorul susține că a investit o sumă importantă de bani în cramă.

Totuși, Angelina a depus 40% din cele 28,4 milioane de dolari, suma pe care a plătit-o cuplul când a achiziționat crama, conform documentelor legale.

Conform documentelor, Brad consideră că este responsabil pentru succesul cramei, menționând că, din 2013, Angelina nu a fost la fel de implicată.

El susține, de asemenea, că el și soția au fost de acord să nu o vândă fără să discute mai întâi despre asta.

Detalii picante

Potrivit raportului TMZ, Angelina a mers în instanță în iunie 2021 pentru vânzarea cotei sale din cramă.

Ea a susținut atunci că a ajuns la un acord cu privire la vânzare cu cumpărătorul.

Brad era conștient de dorința ei de a-și vinde acțiunile, cu toate acestea, el susține că a fost de acord doar să verifice cumpărătorii.

Acesta susține că i-a spus Angelinei că va da undă verde în funcție de cine este cumpărătorul.

În octombrie 2021, conform dosarului său, a fost surprins de vestea că o companie numită Tenute del Mondo, o subsidiară a Grupului Stoli, s-a interesat de cramă.

El susține că nu i s-a cerut și nu și-a dat acordul cu privire la vânzare și și-a acuzat fostul că a păstrat informațiile potențialului cumpărător intenționat.

Conform dosarului său juridic, Brad consideră că potențialul cumpărător, un oligarh rus pe nume Yuri Shefler, îngreunează procedurile cramei.

Ca atare, el o va da pe Angelina în judecată pentru a anula vânzarea și solicită despăgubiri.

O sursă a declarat pentru The Sun despre drama juridică: „Din păcate, acesta este un alt exemplu în care aceeași persoană nu ține cont de obligațiile legale și etice. Făcând acest lucru, ea a încălcat drepturile singurei persoane care a băgat bani și a transformat capitalul propriu în succesul afacerii, pretinzând că a vândut atât afacerea, cât și casa familiei unui concurent terț. Ea caută o rentabilitate a unei investiții pe care nu a făcut-o și profituri pe care nu le-a câștigat”.

Acordul celor doi

În septembrie 2021, documentele instanței au arătat că foștii au fost de acord să ridice un „ordin de restricție temporară standard” asupra activelor lor.

Ca urmare a acordului, celor doi li s-a permis să-și vândă bunurile achiziționate în timpul căsătoriei lor, oferindu-i Angelinei șansa de a-și vinde partea din moșia lor franceză, Chateau Miraval.

Deși cei doi s-ar putea să fi ajuns la un singur acord, s-au luptat să cadă de acord cu multe altele, iar Brad a depus un proces împotriva actriței premiate.

Procesul a susținut că vedeta Maleficent, în vârstă de 46 de ani, încerca să-și vândă acțiunile din conac fără a-i permite lui Brad, în vârstă de 57 de ani, „dreptul său de prim refuz și profit”, în ciuda „cantității incredibile de muncă, timp și bani” pe care el a pretins-o.

Proprietatea este deținută de compania Quimicum, care este deținută de Brad prin intermediul companiei sale Mondo Bongo și de Angelina prin intermediul companiei sale Nouvel.

În documente se spune: „Este de menționat că, în ultimii patru ani, Nouvel nu a acționat în interesul lui Quimicum și a amânat sistematic aprobarea conturilor anuale și reînnoirea directorului. Înțelegem că în spatele acestor obstacole sistematice, scopul real al Nouvel și al acționarului său Jolie este să își vândă participația la Chateau Miraval SA într-un mod care ar eluda dreptul de prim refuz al Mondo Bongo. Luând, drept urmare, un câștig de capital strâns datorită investiției Mondo Bongo și la care Nouvel nu a contribuit”.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Articole asemanatoare

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie – A vândut în secret proprietatea și vinăria de 164 de milioane de dolari unui...

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta sa soție, Angelina Jolie, pentru că ar fi vândut în secret proprietatea și vinăria...

INNA și-a pierdut ochelarii pe care a dat 2.000 de RON

INNA și-a pierdut ochelarii pe care a dat 2.000 de RON. Conform unei postări pe rețelele de socializare, cântăreața și-a anunțat faniii...

EUROSTAT: Numărul șantierelor au crescut în România

Numărul șantierelor au crescut în România, potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistică (EUROSTAT). În schimb, Europa înregistrează scăderi când vine...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai vizualizate articole

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și a încercat să-l convingă că are Alzheimer

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei timp de 20 de ani. Aceasta a încercat să ascundă furtul, convingându-l pe...

Top 7 cele mai luxoase hoteluri din lume – 6 se află în Europa

După doi ani de pandemie, cu toții merităm un pic de lux în viața noastră, scrie Euronews.com. În ciuda...

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: „Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!”

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: "Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!". Așa se pare că se comportă un "director" în...

Bali și-a redeschis turismul, dar aproape nimeni nu o mai alege ca destinație

Destinațiile din întreaga lume s-au confruntat cu reduceri semnificative de turiști pe fondul pandemiei de coronavirus. Însă Bali, insula indoneziană mult iubită...

Comentarii recente