sâmbătă, aprilie 16, 2022
Acasă Actualitate VIDEO: Filarmonica din Timișoara în mijlocul unui scandal - Jador trebuia să...

VIDEO: Filarmonica din Timișoara în mijlocul unui scandal – Jador trebuia să suțină un concert: „Urăsc România! Urăsc că sunt țigan!”

Filarmonica din Timișoara este implicată într-un scandal de proporții. Se pare că manelistul Jador trebuia să suțină un concert, dar, care i-a fost anulat din cauze rasiste.

Povestea întregului scandal

Cântărețul de manele, Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuț Dumitrache din Bacău trebuia să suțină un concert la Filarmonica din Timișoara.

Dar, se pare că evenimentul său a fost anulat, iar artistul îl acuză pe primarul din Timișoara de rarism. Artistul susține că nu s-ar fi luat această decizie dacă nu era implicat un artist de etnie romă. De asemenea, se pare că și consiliera Roxana Iliescu este implicată în tot acest scandal.

Înțelegerea verbală a picat

Managerul artistului susține că a existat o înțelegere verbală și nimic scris întrel el și conducerea Filarmonicii. Dar, directorul instituției declară că nu a existat acordul verbal, iar organizarea nu a fost aprobată. Doar că, biletele au fost puse în vânzare.

Ce mesaj a transmis solistul Jador

”Nu știu cum să încep. O să încerc să-mi găsesc cuvintele potrivite pentru discursul ăsta, pentru mine este un discurs pe care aș fi vrut să-l susțin de mult și cu ocazia acestei întâmplări nefericire o să povestesc și o să vorbesc despre asta. În ultima vreme m-au sunat majoritatea televiziunilor de la noi, de fapt, toate televiziunile de la noi din țară, pe subiectul că Filarmonica de la Timișoara nu m-a lăsat pe mine să cânt acolo.

Mi-am dat seama din start, țigan, manele, primarul am înțeles că nu a fost de acord și cu o fată Roxana care a făcut consiliu special pentru Jador să nu vin acolo. Ce vreau eu să spun că oricum nu o să mai vin niciodată la Timișoara, în orașul Timișoara nu o să mai vreau să cânt vreodată pentru că mi se pare că sunt niște oameni care… Da sunt țigan și mă bucur că sunt și mi-am depășit condiția, am făcut o facultate domnul primar și am făcut un master, doamna. Am încercat să-mi depășesc condiția. Jador este foarte greu să ajungi, domnule primar. 

Eu am fost la școală, domnul primar, nu știu dacă dumneavoastră folosiți unele dintre cuvintele pe care eu le folosesc, vă spun sincer. Faceți Timișoara de râs și nu o să mai vin niciodată în Timișoara să cânt pentru că am înțeles că oamenii de acolo au fost foarte scârbiți de faptul că eu am venit să cânt la Filarmonică. Urăsc țara în care trăiesc, urăsc că m-am născut țigan, nu pot nici măcar să-mi desfășor activitatea pe care o am, nu vă doresc decât… ce să vă doresc…. sănătate”, a concluzionat Jador.

NE GĂSEȘTI ȘI PE GOOGLE NEWS

Articole asemanatoare

VIDEO: Filarmonica din Timișoara în mijlocul unui scandal – Jador trebuia să suțină un concert: „Urăsc România! Urăsc că sunt țigan!”

Filarmonica din Timișoara este implicată într-un scandal de proporții. Se pare că manelistul Jador trebuia să suțină un concert, dar, care i-a...

Burger King vrea să ajungă la meniuri vegane în proporție de 50 la sută până în 2030

Toată mâncarea de tip fast-food va deveni în cele din urmă vegană, a declarat un renumit restaurant vegetarian, după ce Burger King...

WhatsApp va îmbunătăți chat-ul de grup, va permite administratorilor să șteargă mesajele și va introduce o nouă funcție

WhatsApp testează o nouă funcție numită “Comunități” pentru a organiza grupuri în structuri mai mari, care ar putea fi folosite la locul...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai vizualizate articole

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei și a încercat să-l convingă că are Alzheimer

O femeie a furat 600.000 de dolari de la soțul ei timp de 20 de ani. Aceasta a încercat să ascundă furtul, convingându-l pe...

Top 7 cele mai luxoase hoteluri din lume – 6 se află în Europa

După doi ani de pandemie, cu toții merităm un pic de lux în viața noastră, scrie Euronews.com. În ciuda...

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: „Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!”

Directorul Spitalului Orășenesc Balș, către cadrele medicale: "Vă îmbolnăviți de COVID-19 de proaste ce sunteți!". Așa se pare că se comportă un "director" în...

Bali și-a redeschis turismul, dar aproape nimeni nu o mai alege ca destinație

Destinațiile din întreaga lume s-au confruntat cu reduceri semnificative de turiști pe fondul pandemiei de coronavirus. Însă Bali, insula indoneziană mult iubită...

Comentarii recente